Imprimir aquesta pàgina

Guanyador/a del Sorteig dels Petits (2013)

Escrit per 

Ja us deuríeu pensar que ens havíem oblidat del sorteig, oi?? Doncs no!!! El que ha passat és que no teníem el joc del Bingo a casa i fins avui no l'hem pogut anar a buscar. Perdoneu el retràs però com ja sabeu m'agrada molt aquest joc!!! Així que he tornat a fer un paperet amb el nom de cada nen/a que ha participat al 18è. Repte i li he adjudicat un número segons l’ordre de les Mones al llibret. Llavors he posat les boles al tambor i l’he fet rodar. N’ha caigut una, el número…… Però, ja sabeu, si voleu saber qui ha estat el guanyador haureu de veure el vídeo que la mama ha filmat amb tot el procediment. Hem de ser transparents!!! Qui serà, qui serà....

El guanyador/a cal que ens envii les seves dades postals a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. perquè li puguem fer arribar el regal.

Moltíssimes gràcies a tots per participar!!!! I fins al proper Repte…..

Annie Vainilla

Llegir 10776 vegades Darrera modificació el Diumenge, 19 Gener 2014 19:33

L'últim de Catieu

Comentaris   

 
0 #3 Mònica 28-04-2013 19:35
Això és organització i transparència total!!! A més, sou una càmara i una sortejadora fantàstiques! Una abraçada!
Citar
 
 
0 #2 Gemma 28-04-2013 10:50
Moltes felicitats!!!!
Per cert. Aquests dies he fet un pastís que la decoració eren m&m's per sobre i no recordo d'on vaig treure l'idea. Em sona que el vaig veure aquí però ara no el trobo. Potser? Ja em direu el què perquè quan el publiqui m'agradaria posar al blog d'on vaig treure l'idea.
Una forta abraçada, guapes, i bon diumenge!
Citar
 
 
0 #1 Fina 28-04-2013 10:27
Felicidades a los ganadores, y un beso muy grande para las organizadoras.
A ver par el año que viene, si no estoy tan liada y participamos.
B esitos.
Citar