Catalàcastellano
Diumenge, 15 Setembre 2013 21:30

Ja tornem a ser aquí!!!

Escrit per 

Foto inauguracioHola de nou a t@ts!!!! Quines vacances, com les necessitavem!!! Però ja veieu que no tot ha estat decansar. Què, us agrada la nova cara del bloc?? L'Annie se'ns ha renovat la imatge, se'ns ha tret les trenetes!!! Que gran se m'està fent, se m'escapa per moments jejeje.....

Tornant al bloc hem intentat fer-lo més pràctic, sobretot, a l'hora de buscar una recepta. Hi ha dos indexs, un, per ordre alfabètic. amb tot el llistat de receptes. I, un altre, on la búsqueda la podreu fer per categories i, dins de cada categoria, per foto. Els trobareu en el menú que hem posat a la part superior.

La pàgina principal l'hem distribuit amb l'entrada actual, tres blocs on hi ha un enllaç a les quatre últimes entrades, un espai propi pels Reptes de l'Annie i un calendari on hi haurà marcats els dies que dono cursos a l'Aula Cooktime.

Tot seguit, hi ha una galeria molt mona de fotos de les receptes que hem fet, en funció de la temporada l'anirem variant. I, per acabar, hi ha els enllaços perquè ens pugueu seguir en les diferents xarxes socials on estem i, també, perquè ens pogueu enviar correus.

L'espai dels Reptes de l'Annie té dues part. La de sobre és el Repte actual i, a sota, hi ha un espai pels anuncis. Amb ell volem substituïr els avisos que feiem abans, com el de la data de publicació.

Pel què fa als idiomes del bloc continuen sent català i castellà però els hem separat. D'aquesta manera quan entreu, clicant a una de les banderes que hi ha a dalt de tot a la dreta, anireu a la versió de l'idioma escolit.

Bé, ja no us dono més la tabarra, trastajeu-lo i ja anireu veient les novetats. Hi ha serrells que cal anar polint però ja anirem fent-ho mica en mica. Si no no acabaríem mai...

No puc acabar l'entrada sense donar les gràcies al meu marit que sense ell res d'això seria possible. Gràcies per la teva dedicació, gràcies per l 'il·lusió que hi poses, gràcies per la teva paciència i el teu recolzament. Ets el meu amor!!!

Catieu

Llegir 9328 vegades

Comentaris   

 
+1 #5 Mònica 16-09-2013 22:10
Us ha quedat un bloc xulíssim! I que bé tenir-vos de tornada! Una abraçada!
Citar
 
 
+1 #4 Mònica 16-09-2013 22:09
T'ha quedat genial! Qué bé tenir-vos de tornada!
Citar
 
 
+1 #3 Bet 16-09-2013 18:59
Hola guapíssimes!! ja va bé fer vacances per tornar amb les piles renovades, i en el vostre cas encara més!! M'agrada molt la nova imatge del bloc, està molt ben distribuït i és tot molt visual!
Fins aviat, petons!
Citar
 
 
0 #2 Maria 16-09-2013 09:21
Us ha quedat molt xulo amb el nou disseny. Bona feina!!! 8)
Citar
 
 
+1 #1 El cuiner loc 15-09-2013 22:55
Ha quedat molt molt maco.
Citar