Catalàcastellano

Oreos decorades

Escrit per 

oreo_kitty

 

Com que vaig tenir una altra festa d'aniversari. I el regal anterior de les oreos decorades va tenir tant d'èxit varem decidir repetir. Aquesta vegada, l'amigueta en qüestió és una enamorada de la Hello Kitty.

oreo_kitty_1

Els ingredients com es pot veure a la foto són simples. Les oreos banyades de xocolata blanca per a la cara, unes galetes de tall de gelat per a les orelles, supositoris vermells per al llaç, boletes grogues per al  nas i trossets de pegadolça negra prima per als bigotis.

oreo_kitty_2

A treballar….  Primer hem posat els ingredients sense enganxar-los per veure com quedava. Després una altra vegada amb un assecador de cabell, sí sí amb un assecador, hem escalfat la xocolata sense arribar a desfer-la. Seguidament hem anat col.locant els ingredients que a l'assecar-se la xocolata han quedat enganxats. La veritat és que la cara ha quedat moníssima.........

oreo_kitty_5

Després, com que la caixa era més gran, per no fer-les totes iguals varem decidir posar el seu nom en unes altres amb boletes de colors.

oreo_kitty_3

I, així va quedar l'interior de la capsa.

oreo_kitty_4

 

oreo_kitty_6

 

Per regalar-les les hem posat en una capsa de plàstic rígid, embolicades amb paper de seda,  a sobre de la qual hi hem enganxat el que es veu a la foto. I a sota hi hem posat la recepta.
El regalo le gustó mucho.............

Annie Vainilla

Llegir 11914 vegades Darrera modificació el Diumenge, 25 Agost 2013 15:56
Més en aquesta categoria: « Oreos decorades

Comentaris   

 
0 #2 Catieu 19-11-2009 23:31
Muchas gracias por tu comentario.
Citar
 
 
0 #1 latartitapresumida 19-11-2009 22:26
Que regalo tan bonito, felicidades por la idea y por el blog, está precioso.
Citar