Catalàcastellano

La Quarta Mona

Escrit per 

 

Aquesta mona és la primera que li he fet tota de xocolata. De fet són les Mones que més il·lusió fan als nens/es. Com en l'anterior el personatge convidat és la Hello Kitty. Va ser tot un repte!!!!!

INGREDIENTS
* Un ou de xocolata gran
* Dos ous de xocolata embolicats petits i un ou mitjà, que no sigui més alt que la figura de la Kitty que volem fer
* Floretes de fondant
* "Granillo" verd
* Un bol de ceràmica de la Hello Kitty (encara que no es veu a cap foto hi és)
* Una figureta de plàstic de la Hello Kitty
* Mig quilo de xocolata amb llet
* Una mica xocolata negra pels perfils del dibuix i per enganxar
* Xocolata blanca (no puc dir exactament el que vaig gastar perquè l'anava fonen sobre la marxa)
* Colorants alimentaris
* Pollets i plomes
* Un dibuix de la Hello Kitty
* Paper de forn
* Una mànega pastissera o una bossa de plàstic petita.
 

 PROCEDIMENT
Per fer la Hello Kiity de Xocolata:
Primer busquem el dibuix de la Hello Kitty que vulguem fer. L'hem d'imprimir al revés perquè el calcarem amb la xocolata i al donar-li la volta ens quedarà del dret.
Quan el tinguem hi posem el paper de forn a sobre i ho fixem amb una mica de "celo".
Fonem la xocolata negra i la posem a la mànega. Resseguim el dibuix. Ho deixem refredar fins que estigui totalment sec.
Fonem xocolata blanca i la tenyim  de color rosa per fer el vestit i el llaç. Omplim els buits que ocupen. Ho deixem refredar novament fins que quedi ben sec.
Fonem més xocolata blanca i la tenyim una part petita de color groc per fer el nas i una altra color salmó per fer la flor. Omplim els buits i ho de nou ho deixem refredar fins que s'assequi.
Ara fonem una bona quantitat de xocolata blanca i omplim totes les parts del dibuix, fins hi tot aquelles que ja tenen xocolata d'un altre color. Ha de quedar una capa ben gruixuda, que tingui consistència i que es vegi tota de color blanc. Ho deixem refredar fins que quedi sec del tot, força estona. Després amb una mica de xocolata negra fosa hi enganxem l'ou mitjà que ens servirà per aguantar-la. 

  

Continuem.....
Fonem la xocolata amb llet i la posem en un motlle rectangular. La deixem refredar fins que quedi seca del tot. Aquesta ens servirà com a base de la mona.
Fonem una mica de xocolata negra i la tornem a posar a la mànega, la farem servir per enganxar les parts de la mona. Primer enganxarem l'ou gegant. Quan estigui la xocolata seca i l'ou ben enganxat, anirem posant-hi les floretes per decorar-lo amb un puntet de xocolata. I també el pollet.
 

 

Després, també amb una mica de xocolata fos, anirem enganxant el "granillo" tal com veieu a les fotos. I també, els ous petits, el pollet i la figura de plàstic de la kitty. Deixem que tot es refredi i quedi ben fixat. 

 

 

 

Per últim ja queda col·locar la figura de la Kitty de xocolata. La fixarem amb una mica xocolata negra fosa i al darrera seu hi posarem el bol de ceràmica embolicat amb celofan i amb les plomes al llaç.
I ja està acabada!!!! Desitjo que us agradi................. 

Catieu 

 

 

Llegir 13047 vegades Darrera modificació el Diumenge, 25 Agost 2013 16:57
Més en aquesta categoria: « Mona de Pasqua La Tercera Mona »

Comentaris   

 
0 #2 Azabe 07-04-2010 10:32
Como siempre alucinadita me quedo, que preciosidad, que penita que estemos tan lejos, te pedia que me hicieras una para Sara ya mismo y si se la come con Anna ya seria lo más.
Petonets
Citar
 
 
0 #1 Gemma 31-03-2010 12:26
Genial!!!! Jo haig de fer-ne una per la meva fillola i justament havia pensat fer-li una de la Hello Kitty, De moment tinc l'ou assecant, és el primer cop que intento fer-ne un ou de xocolata, a veure què tal!!!

Sou unes artistes!

Ge mma
Citar