Catalàcastellano

Pastís de Xuxes

Escrit per 

xuxes_laura

Aquest pastís l'hem fet per a la Laura, una de les cosinetes de l'Annie Vainilla. Està fet de "xuxes". Li hem posat 8 piruletes (les de l'entrada anterior) que simbolitzen els anys que fa. I les lletres del seu nom que són de impreses en cartulina.

xuxes_laura_01

Primer de tot, dibuixarem les rodones que necessitem en una planxa de porexpan. En aquest cas, en varem fer dues pels dos primers pisos i tres per l'últim. Les retallarem.

xuxes_laura_11

Seguidament folrem cada pis amb paper d'alumini i amb un pal de broqueta unim els tres pisos punxant-los. Ja ho tenim preparat per clavar-hi les "xuxes"

xuxes_laura_2

Amb escuradents que tinguin una sola punxa, anirem clavant les "xuxes" al porexpan. Cal, sobretot, SUPER IMPORTANT, mullar l'escuradent amb aigua abans de clavar-lo a la "xuxe". Si voleu saber el perquè proveu de clavar-ne una sense fer-ho. D'aquesta manera anirem clavant totes les "xuxes" fins que no quedi ni un espai buit.

xuxes_laura_3

Per posar el nom hem imprès unes lletres amb l'ordinador i les hem retallat. Després, les hem enganxat a un pal de broqueta, al qual, li hem afegit alguna "xuxe". Seguidament, les hem clavat al pastís de manera que formessin el nom. També hi hem clavat les piruletes de caramel que hem explicat a la entrada anterior.

Esperem que us agradi........

Annie Vainilla i Catieu

Llegir 15610 vegades Darrera modificació el Diumenge, 25 Agost 2013 16:01

Comentaris   

 
0 #3 ANA ZAMARRIPA 28-01-2010 02:11
ME SUPER ENCANTO ESTA GENIALLLLLLLL
Citar
 
 
0 #2 Catieu 23-11-2009 14:00
Gracias Bego, pues si le gustó si.... se lo zamparon todo.
Citar
 
 
0 #1 Begojj 23-11-2009 13:30
Bueno,.. que maravilla,.. seguro que la peque alucinó,.. un besito bego
Citar