Catalàcastellano
Usted está aquí:PÀGINES ESTÀTIQUES

Pastel 40 aniversario

Escrito por 

 

Aquest pastís li vaig fer al meu germà per celebrar els seus 40 anyets. Eren 39 convidats. Així que li vaig prometre un pastís espectacular. Vaig fer tot el que vaig poder però us puc assegurar que va causar sensació quan varem començar a tallar els trossos jejeje........

Primer vaig fer dos pans de pessic, un de rodó i un de rectangular. Es pot fer servir qualsevol recepta. Jo aquest cop vaig fer la del genovès. Aquestes mesures son només per un. A cada barreja, un cop preparada, li vaig afegir unes gotetes de colorant. Un va quedar vermell i l'altre lila.

INGREDIENTS
120 gr. de sucre
120 gr. de farina
4 ous

PROCEDIMENT
Engeguem el forn a 180ºC perquè es vagi escalfant.
Barregem el sucre amb els ous fins que quedi una barreja cremosa i blanquinosa. Hi afegim la farina passada pel sedàs amb moviment suaus perquè la barreja no baixi.
Ho posem en un motlle i seguidament al forn on hi ha d'estar uns vint minuts aproximadament.

Un cop freds els pans de pessic els vaig farcir de nata que també vaig tenyir de color. La combinació fou pel vermell nata verda i pel lila nata groga.

Per últim, vaig banyar cada un d'ells amb una ganache de xocolata negra i els vaig decorar tal com veieu a la foto. Les lletres amb el nom estan fetes amb una mena de paper especial rígid que vaig trobar en una botiga de manualitats i estan clavades al pastís amb un filferro. El voltant del de sota són melindros tallats per la meitat. La resta són floretes de fondant i ous petits de xocolata.

El més divertit va ser quan el varem tallar y els convidats van veure la combinació de colors jejje..... estaven intrigats a veure que era allò que havien de menjar jejejeje.....les cares de la primera queixalada no s'obliden jejeje......

Catieu

 

Este pastel se lo hice a mi hermano para celebrar sus 40 añitos. Eran 39 invitados. Así que yo le prometí un pastel espectacular. Se hizo lo que se pudo, pero os aseguro que fue la sensación cuando empezamos a cortar los trozos jejeje.....

Primero hice dos bizcochos, uno rectangular y otro redondo. Se puede utilizar cualquier receta. Yo esta vez hice el genovés. Estas medidas son sólo para uno. A cada mezcla, una vez preparadas, le añadí unas gotitas de colorante. Uno quedó rojo y el otro violeta.

INGREDIENTES
120 gr. azúcar
120 gr. harina
4 huevos

PROCEDIMIENTO
Mezclar los huevos con el azúcar hasta que quede una pasta muy cremosa y blanquecina. Añadir la harina tamizada con movimientos envolventes para que no baje.
Poner en un molde engrasado y al horno precalentado a 180 grados unos veinte minutos aproximadamente.

Cuando se enfriaron los bizcochos los rellené de nata que también teñí de color. La combinación fue para el rojo nata verde y para el violeta nata amarilla.

Por último, los bañé con una ganache de chocolate negro y los decoré como veis en la foto. Las letras con el nombre están hechas con una papel especial rígido que encontré en una tienda de manualidades y están clavadas en el pastel con alambre. Todo el alrededor del de abajo son bizcochos de soletilla partidos por la mitad. El resto con flores de fondant i huevos pequeños de chocolate.

Lo más divertido fue cuando lo cortamos y vieron la combinación de colores jejeje estaban intrigados sobre lo que iban a comer jejeje..... las caras del primer bocado no se olvidan jejeje.....

Catieu

Leer 12852 veces Modificado por última vez en Domingo, 25 Agosto 2013 17:05

Comentarios   

 
0 #1 cris y mode 28-02-2010 01:22
NOS ENCANTA TU BLOG Y TODAS TUS CREACIONES INCREIBLES!!!
VISITA NUESTRO BLOG COMER RICO CON CRIS Y MODE
Citar