Catalàcastellano
Usted está aquí:Bizcochos»Pastissets - Catieu

Mi primer pastel de chuches

Escrito por 


Aquest pastís fou el primer que vaig de "xuxes" i us puc assegurar que no l'oblidaré mai. Vaig pagar la "novatada". Us explico: el porexpan que vaig utilitzar de base era de molta densitat, és a dir, de molt bona qualitat. Així que al ser tan dens costava molt poder clavar les "xuxes". Imagineu-vos si costava que vaig utilitzar un martellet. Jo pensaba que si tot s'havien de fer així era l'últim que feia jejeje..... Sort que algú em va il·luminar i vaig poder descobrir que era el que em fallava. Des de llavors són molts els que he fet. Mica en mica ja els aniré posant tots......

Aquest el vaig fer l'aniversari d'una neboda rosa i preciosa que tinc, la Berta. Un encant de nena. Us puc assegurar que, tot i que, als nens també els va costar desenganxar les "xuxes" només van deixar-ne la mostra.

Primer preparem el porexpan que utilitzarem de base, tallant-lo fent tres pisos.

 

Folrem cada part amb paper d'alumini i amb uns pals de broqueta les fixem perquè no es moguin.

Preparem les "xuxes" que volguem posar-hi. És molt més econòmic comprar les bosses que vènen als supermercats que no comprarles per separat. A la propera foto podeu veure les que vaig utilitzar en aquest pastís.

Amb escuradents que tinguin una sola punxa, anirem clavant les “xuxes” al porexpan. Cal, sobretot, SUPER IMPORTANT, mullar l’escuradent amb aigua abans de clavar-lo a la “xuxe”. D’aquesta manera anirem clavant totes les “xuxes” fins que no quedi ni un espai buit.

I ja veieu el resultat, espero que us agradi.......

Catieu

Este pastel fue el primero que hice de chuches y os puedo asegurar que no lo olvidaré nunca. Pagué la "novatada". Os explico: el porexpan que utilicé de base era de mucha densidad, es decir, de muy buena calidad. Al ser tan denso costaba mucho poder clavar las chuches. Imaginaros si costaba que utilicé un martillo pequeñito. Yo pensaba que si todos debían hacerse así este era el último que hacía jejeje..... Suerte que alguien me iluminó y pude descubrir que era el que me fallaba. Desde entonces son muchos los que he hecho. Poco a poco ya los iré poniendo todos......

Este lo hice para el aniversario de una sobrina rubia y preciosa que tengo, Berta. Un encanto de niña. Os puedo asegurar que, aunque, a los niños también les costó desenganchar las chuches sólo dejaron la muestra.

Primero preparamos el porexpan que utilizaremos de base, cortandolo formando tres pisos.

 

Forramos cada parte con papel de aluminio y con palos de pinchito las fijamos para que no se muevan.

Preparamos la chuches que queremos ponerle. Es mucho más económico comprar las bolsas que venden en los supermercados que no comprarlas por separado. En la siguiente foto podéis ver las que utilicé en este pastel.

Con palillos que tengan un solo pincho, iremos clavando las chuches al porexpan. Hace falta, sobre todo, SUPER IMPORTANTE, mojar el palillo en agua antes de clavarlo a la chuche. De este modo iremos clavando todas las chuches hasta que no quede ni un espacio vacío.

Y ya veis el resultado, espero que os guste.......

Catieu

Leer 8913 veces Modificado por última vez en Domingo, 25 Agosto 2013 16:53

Comentarios   

 
0 #4 Catieu 21-10-2010 18:17
Moltes gràcies i de res. Espero que t'animis a fer-ne un, veuràs com el resultat és molt bo i segur que repeteixes.
;)
Citar
 
 
0 #3 montse 21-10-2010 17:18
Molt Xulo i gràcies per donarme la idea.
Citar
 
 
0 #2 pluja fina 18-04-2010 23:36
Aquest han de ser divertits de fer... això de clavar coses, con si fos un trencaclosques de dolços... buah!!! que divertit!
Citar
 
 
0 #1 begojj 17-04-2010 12:35
Precioso el pastel... cómo todo lo que haces,.. ando un poco desaparecida,.. pero bien,.. besitos bego
Citar