Catalàcastellano

Pastel de Chuches

Escrito por 

xuxes_laura

Aquest pastís l'hem fet per a la Laura, una de les cosinetes de l'Annie Vainilla. Està fet de "xuxes". Li hem posat 8 piruletes (les de l'entrada anterior) que simbolitzen els anys que fa. I les lletres del seu nom que són de impreses en cartulina.

xuxes_laura_01

Primer de tot, dibuixarem les rodones que necessitem en una planxa de porexpan. En aquest cas, en varem fer dues pels dos primers pisos i tres per l'últim. Les retallarem.

xuxes_laura_11

Seguidament folrem cada pis amb paper d'alumini i amb un pal de broqueta unim els tres pisos punxant-los. Ja ho tenim preparat per clavar-hi les "xuxes"

xuxes_laura_2

Amb escuradents que tinguin una sola punxa, anirem clavant les "xuxes" al porexpan. Cal, sobretot, SUPER IMPORTANT, mullar l'escuradent amb aigua abans de clavar-lo a la "xuxe". Si voleu saber el perquè proveu de clavar-ne una sense fer-ho. D'aquesta manera anirem clavant totes les "xuxes" fins que no quedi ni un espai buit.

xuxes_laura_3

Per posar el nom hem imprès unes lletres amb l'ordinador i les hem retallat. Després, les hem enganxat a un pal de broqueta, al qual, li hem afegit alguna "xuxe". Seguidament, les hem clavat al pastís de manera que formessin el nom. També hi hem clavat les piruletes de caramel que hem explicat a la entrada anterior.

Esperem que us agradi........

Annie Vainilla i Catieu

xuxes_laura

Este pastel lo hemos hecho para Laura, una de las primitas de Annie Vainilla. Está hecho de chuches. Le hemos puesto 8 piruletas de caramelo (las de la entrada anterior) que simbilizan los años que cumple. Y las letras de su nombre que estan impresas en cartulina. 

xuxes_laura_01

Antes que nada, dibujaremos las redondas que necesitamos en una plancha de porexpan. En este caso, utilizamos dos para los dos primeros pisos y tres para el último. Las recortaremos.

xuxes_laura_11

Seguidamente forramos cada piso con papel de aluminio y con un palo de brocheta uniremos los tres pisos pinchándolos. Ya lo tenemos a punto para clavar las chuches.

xuxes_laura_2

Con palillos que tengan un solo pincho, iremos clavando las chuches al porexpan. Hace falta, sobre todo, SUPER IMPORTANTE, mojar el palillo en agua antes de clavarlo a la chuche. Si quereis saber el porqué probad de clavar una sin hacerlo. De este modo iremos clavando todas las chuches hasta que no quede ni un espacio vacío.

xuxes_laura_3

Para poner el nombre hemos imprimido unas letras con el ordenador y las hemos recortado. Después, las hemos pegado a un palo de brocheta, y, le hemos añadido alguna chuche. Seguidamente, las hemos clavado al pastel de forma que formaran el nombre. También hemos clavado las piruletes de caramelo que hemos explicado en la entrada anterior.

Esperamos que os guste......

Annie Vainilla y Catieu

Leer 15353 veces Modificado por última vez en Domingo, 25 Agosto 2013 16:01

Comentarios   

 
0 #3 ANA ZAMARRIPA 28-01-2010 02:11
ME SUPER ENCANTO ESTA GENIALLLLLLLL
Citar
 
 
0 #2 Catieu 23-11-2009 14:00
Gracias Bego, pues si le gustó si.... se lo zamparon todo.
Citar
 
 
0 #1 Begojj 23-11-2009 13:30
Bueno,.. que maravilla,.. seguro que la peque alucinó,.. un besito bego
Citar