Catalàcastellano

Pasteles de Comunión de Chuches

Escrito por 

Com que és temps de Comunions em fa il·lusió ensenyar-vos els pastissos que li varem fer a la meva neboda Júlia quan la va fer ara fa un parell d'anys.
Com podeu veure un porta el nom i l'altre una figura. La figura fou una creació que li vaig encarregar a la Yolanda de
Yocuna , una artista modelant. Visiteu el seu blog i veureu quines preciositats fa tant modelant fondant com porcellana freda i fent pastels i dolços personalitzats. En aquest cas li vaig demanar de porcellana perquè la pogués guardar. Li vaig donar una foto de la nena amb el vestit que portaria i li va fer exactament igual, amb tots els detallets. Va quedar molt bonica.
I els pastissos, tot i la quantitat de "xuxes" que hi havia, van volar.

Van tenir molt èxit...............

Catieu i Annie

Cómo es tiempo de Comuniones me hace ilusión enseñaros los pasteles que le hicimos a mi sobrina Júlia cuando la hizo ahora hace un par de años.
Cómo podéis ver uno lleva el nombre y el otro una figura. La figura fue una creación que le encargué a Yolanda de Yocuna, una artista modelando. Visitad su blog y veréis qué preciosidades hace tanto modelando fondant como porcelana fría y haciendo pasteles y dulces personalizados. En este caso le pedí de porcelana para que la pudiera guardar. Le di una foto de la niña con el vestido que llevaría y se lo hizo exactamente igual, con todos los detallitos. Quedó muy bonita.
Y los pasteles, aunque había cantidad de chuches, volaron.

Tuvieron mucho éxito ...........

Catieu i Annie

Leer 14413 veces Modificado por última vez en Martes, 27 Agosto 2013 23:21

Comentarios   

 
0 #1 begojj 17-05-2010 12:52
Buenooo,.. la de la comunión estaría suuuper contenta,.. ¡eh! besitos bego
Citar