Catalàcastellano

Resultat 25è Repte de l'Annie: "Mona de Pasqua" - Guanyador del Sorteig dels Petits (2014)

Escrit per 

Mona Catieu Annie 14

Aquesta vegada us poso de foto de l'entrada la Mona que li vàrem fer a la meva cosina, la mama i jo. És que ens va quedar tan "mona" la Mona!!!!

Per preparar la Mona per a la categoria dels peques, vaig animar un grup d'amigues perquè vinguessin a casa. La vàrem fer ajuntant dues ensaïmades amb nutella i cobrint-les perquè quedés com una base. I després les vàrem decorar amb uns ous i lacasitos. Ja veureu el resultat al recull.

Com a les altres convocatòries més avall teniu l'enllaç als dos llibres de les dues categories, petits i grans. Ja veureu quin munt de Mones!!! A quina més xula!!!

I, tot seguit, ja podreu veure el vídeo amb el sorteig que hem fet a la categoria dels petits. Qui serà el guanyador/a????

CLIQUEU A SOBRE LA IMATGE PER VEURE EL LLIBRE

PORTADA PETITS 14

PORTADA GRANS 14
I ara, el sorteig, qui haurà estat l'afortunat o afortunada que l'hagi guanyat??? Haureu de veure el vídeo per saber-ho jejeje.... Com sempre, el meu joc del Bingo ens ha servit per fer-lo.


El guanyador/a cal que ens faci arribar les seves dades postals a
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. perquè li puguem fer arribar el regal.
Moltíssimes gràcies a tots per participar!!!! Als grans, fins l'any vinent, a la 4a. Convocatòria, i als petits, fins al proper Repte!!!

Annie Vainilla i Catieu

 

Llegir 12133 vegades Darrera modificació el Dimecres, 07 Maig 2014 13:23

Comentaris   

 
0 #2 mon 07-05-2014 17:06
Han quedat genials! Un recull ben maco Marta!!!!
Dona gust veure's entre monas tan maques!
Petons!
Citar
 
 
0 #1 Mònica 07-05-2014 16:02
Uns reculls fantàstics...qu ina feinada...i quantes idees pel proper any! Moltíssimes gràcies! Una abraçada!
Citar