Catalàcastellano

Roses de Xuxes - Sant Jordi 2015

Escrit per 

Roses xuxes 2Ja fa molt que corren per la xarxa aquestes roses fetes amb xuxes, concretament tires de regalèssia ensucrades. Les trobo molt originals, per això, vaig pensar a fer-les per regalar a les meves amigues avui, Sant Jordi. Pels qui no sou de Catalunya, avui és la diada nacional del nostre país. I, se celebra, regalant, l'enamorat, una rosa a l'enamorada. I l'enamorada, un llibre a l'enamorat. És una tradició molt llunyana i arrelada, encara que no tots la celebrem al peu de la lletra. A casa nostra, per exemple, les dones tenim rosa i llibre, però l'home només llibre jejeje... Aquest any, però, també tindrà una rosa, encara que no li durarà gaire. Segur que se la menjarà en un tancar i obrir d'ulls.

Roses xuxes 3

INGREDIENTS: (la quantitat variarà en funció de quantes en vulguem fer)
* Broquetes de fusta
* Tires de regalèssia ensucrada de color vermell
* La meitat de tires de color verd

PROCEDIMENT:
Comencem partint les tires trossets, tenint en compte, que cal que cada tira tingui els extrems en diagonal, tal com es veu a la foto.
Punxem dues tires d'aquestes verdes amb la broqueta. Reservem.
Agafem una tira vermella i enrosquem, ben apretat, sobre si mateixa, un trosset d'un extrem, llavors seguim enroscant però girant la tira a cada volta per simular millor els pètals de les roses. Quan arribem a l'altre extrem, aquest, l'amaguem a la base de la rosa i la punxem a la broqueta reservada. I ja tenim la primera!!

Amb el pas a pas en foto us quedarà més clar.

Roses xuxes 1

 

Us puc assegurar que és més fàcil de fer que d'explicar, només vol pràctica. Ja veureu com les últimes ja us surten soles. Animeu-vos a sorprendre a algú!!!

Bona diada!!!!!

Catieu

Roses xuxes 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Llegir 60934 vegades Darrera modificació el Dijous, 23 abril 2015 08:43
Més en aquesta categoria: « Piruletes Originals

Escriure un comentari